3 Segeltorps IF P05:3 Lag City 1 0 1 0 1

10 oktober 2015
08:30

Segeltorps IF P05:3 Lag City

Referat: BP P05-3 - Segeltorps IF P05:3 Lag City

Första matchen i Stockholmsmästerskapen spelades mot Segeltorps IF 3 på ett frostigt Östermalms IP. Vi tar tag i matchen direkt men det är lite svårspelat pga att både boll och underlag är halt pga frosten. Vi ligger på och har det mesta av spelet på deras planhalva utan att skapa de allra farligaste målchanserna. Segeltorp sticker upp och gör 0-1. Vi fortsätter kämpa på och en retur rinner ut till Lukas som trycker ditt en bra höger mot mål och där lyckas sedan Fille sätta dit 1-1. De har några vassa killar som skapar lite oreda i vårat försvar men med mindre än 10 minuter kvar kommer bollen ut till Oskar som trycker dit en härlig höger i målvaktens högra kryss. 2-1 och stor glädje uppstod. Med några minuter kvar lyckas Segeltorp kvittera med ett snyggt loppmål nere vid förlängd mållinje. Matchen slutar 2-2 vilket kändes lite snopet.